lördag 27 mars 2010

I himlen.

Tack alla ni som hållt tummar, tår och tassar och som tänt ljus. Det gick inte ändå. Vår underbara, vackra lilla Hedda finns inte mer. Att vi förlorat henne på grund av veterinärers slarv och nonchalans gör det hela ännu mer outhärdligt och ofattbart.

5 kommentarer:

  1. Älskade, älskade Hedda! Wishwonder......Undran om önskan......Har tagit en lång promenad med hennes mamma Malin. Det var så skönt att bara gå med henne, det kändes lite som Hedda var med.

    SvaraRadera
  2. Hemskt, ofattbart och mycket märkligt! Inga berättade idag när hon var hos oss.
    Jag lider med dig/er. Träffade Hedda en hel del som liten valp och hon var en stor personlighet och väldigt vacker redan då.
    Hoppas, hoppas du har styrkan att låta de skyldiga ställas till svars för detta. Du har alla dina och Heddas vänner i ryggen.
    Massor av kramar&tassar från Eva & Alfonz på Larstorpet.

    SvaraRadera
  3. Ett PS till mina rader: Låt oss få reda på vilket djursjukhus detta var så vi kan se till att undvika stället. För min del gör det inget att hänga ut namnen på veterinärerna heller.
    Är så trött på slarvet från sjukvården både vad gäller djur och människor. Dom om några ska hängas ut med färgade kuvert som B Ask föreslog... (och sen tog tillbaka). Håller varann om ryggen och lyckas klara sig från ansvar hela tiden. Usch, jag bli så ARGGGG.

    SvaraRadera
  4. Så sorgligt, sänder en varm hälsning.
    Att förlora en älskad vän är hemskt O-->-->--

    SvaraRadera