torsdag 10 september 2009

SPÖKEN!

Det spökar i det Arvidssonska residenset. Fast inte på nätterna som det brukar utan på dagarna när vi lämnar hemmet några timmar. När vi kommer hem igen så har mannens trätofflor promenerat bort från hallen och fårskinnsfällen i tv-rummet har flyttat sig (snart säger den väl bääää oxå).
VARJE GÅNG!!!
Underligt eller hur?
Och dom här två förstår inte heller nå't.....
(Lägg märke till Lovis leende och Heddas oskyldiga min)

4 kommentarer:

  1. Arma stackare. Vart har stackars lilla, oskyldiga Hedda flyttat. Hon ser ju helt vetskrämd ut! Lovis ler inte utan det är min av total skräck! Blir nog bäst om de arma flickorna flyttar hit där det just nu inte finns spöken. Konstigt för när vi flyttade hit i mitten av november förra året spökade det väldigt en period. Myran hävdar att hon kunde räkna till inte mindre än 6 spöken?! Skumt!

    SvaraRadera
  2. Då kanske Myran måste börja räkna igen.....

    SvaraRadera
  3. Myran har räknat igen & inga spöken. Det är de som är så konstigt, hur kan sex spöken bli 0 under januari......Kan spöken komma tillbaka?? Undrar om Mia vet :-))))))

    SvaraRadera
  4. Men Gud i brallan det är tydligen inte bara tant Inga som har besökt min Doktor verkar som Gamla Myran har fått samma medicin, kanske Lovis o heddas matte ochså bara det att hennes biverkningar av medicinerna är synvillor:-)) Ha Ha vad roligt vi har det flickor!!!

    SvaraRadera